Σχετικά με εμάς

Η ομάδα του art ideas & printing προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και διαφήμισης καθώς αποτελείται από επαγγελματίες με άριστη τεχνική κατάρτιση, αισθητική και δημιουργικές ανησυχίες.

Με τουλάχιστον 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο της διαφήμισης, συνεχίζουμε πάντα με γνώμονα την εξέλιξη και την πρόοδο της ψηφιακής εκτύπωσης, του σύγχρονου design και του δημιουργικού τομέα.
Μέσα από την μεγάλη μας εμπειρία αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κάθε πελάτη εγγυώμενοι το καλύτερο αποτέλεσμα του εκάστοτε έργου που αναλαμβάνουμε.
Με τιμές ανταγωνιστικές για τον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, προσπαθούμε πάντα να συνδυάσουμε την υψηλή ποιότητα με την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Με συνεχή ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες, ευρωπαϊκών προδιαγραφών υλικά παραγωγής και σύγχρονες τάσεις προβολής που ξεφεύγουν από το καθιερωμένο, μπορούμε να αναλάβουμε σχεδόν κάθε είδους εργασία εκτύπωσης καλύπτοντας ένα πραγματικά ευρύ φάσμα δραστηριότητας.

Το όραμα μας είναι να πρωτοπορήσουμε με το έργο μας και να επεκτείνουμε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης μας, με βάση την υψηλή ποιότητα και την σύγχρονη αισθητική σε συνάρτηση με χαμηλό κόστος για τους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι η άψογη συνεργασία αλλά και η απόλυτη ικανοποίηση σας!

Our Strengths

Creativity 100%
Design 100%
Customer Service 100%
ImageImage

Σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας;