Η ομάδα του Art ideas & Printing προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και διαφήμισης καθώς αποτελείται από επαγγελματίες με άριστη τεχνική κατάρτιση, αισθητική και δημιουργικές ανησυχίες.

Με τουλάχιστον 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο της διαφήμισης, συνεχίζουμε πάντα με γνώμονα την εξέλιξη και την πρόοδο της ψηφιακής εκτύπωσης, του σύγχρονου design και του δημιουργικού τομέα. Μέσα από την μεγάλη μας εμπειρία αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κάθε πελάτη εγγυώμενοι το καλύτερο αποτέλεσμα του εκάστοτε έργου που αναλαμβάνουμε. Με τιμές ανταγωνιστικές για τον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, προσπαθούμε πάντα να συνδυάσουμε την υψηλή ποιότητα με την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Με συνεχή ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες, ευρωπαϊκών προδιαγραφών υλικά παραγωγής και σύγχρονες τάσεις προβολής που ξεφεύγουν από το καθιερωμένο, μπορούμε να αναλάβουμε σχεδόν κάθε είδους εργασία εκτύπωσης καλύπτοντας ένα πραγματικά ευρύ φάσμα δραστηριότητας.

Το όραμα μας είναι να πρωτοπορήσουμε με το έργο μας και να επεκτείνουμε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης μας, με βάση την υψηλή ποιότητα και την σύγχρονη αισθητική σε συνάρτηση με χαμηλό κόστος για τους πελάτες μας.

Μέλημά μας είναι η άψογη συνεργασία μαζί σας και η απόλυτη ικανοποίηση σας!

Υπηρεσίες

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Ψηφιακή Εκτύπωση

H Ψηφιακή εκτύπωση είναι μέθοδος επαγγελματικής εκτύπωσης απευθείας μιας ψηφιακής εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας. Η ψηφιακή εκτύπωση έχει πολύ σύντομο χρόνο παράδοσης, και απεριόριστο όσον αφορά το μέγεθος αλλά και το τιράζ εκτύπωσης ανάλογα με της ανάγκες του πελάτη.  Προσφέρει δυνατότητες στην τροποποίηση της εικόνας και της μεταβολής των δεδομένων που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στην κάθε εμφάνιση καθώς αποφεύγεται η όλη διαδικασία των διαχωρισμών (φιλμ, μοντάζ, πλάκες εκτύπωσης-τσίγκοι).

Σήμερα η σύγχρονή τεχνολογία επιτρέπει στην ψηφιακή εκτύπωση να αποτυπώνει με ευελιξία σε μεγάλη γκάμα υλικών όπως αυτοκόλλητο-βινύλιο, μουσαμά, διάτρητο αυτοκόλλητο, καμβά, Backlit, φωτογραφικό χαρτί και χαρτί ανεξαρτήτου βάρους, δημιουργικές εφαρμογές χωρίς περιορισμούς στη διάσταση. Ένα άλλο προτέρημα της είναι ότι ανταγωνίζεται μεθόδους όπως η offset με προτέρημα πάντα η ταχύτητα ολοκλήρωσης αλλά και το κόστος σε σχετικά μικρό τιράζ κάθε μορφής έντυπο.

 • Εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων
 • Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα
 • Διαφορετικές επιλογές εκτυπώσιμων υλικών
 • Οικονομικότερες λύσεις σε μικρά τιράζ
 • Άμεση και οικονομικότερη διαδικασία παραγωγής

Offset Εκτύπωση

H Offset είναι ένας από τους πιο κοινούς τρόπους για τη δημιουργία έντυπου υλικού. Οι εφαρμογές που περιλαμβάνει είναι μεγάλου τιράζ, φυλλάδια, κάρτες, αφίσες, βιβλία κα. Ο συγκεκριμένος τρόπος εκτύπωσης προσφέρει οικονομικότερες λύσεις για την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων αλλά και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις.

 • Μεγάλο τιράζ
 • Υψηλή ποιότητα εικόνας
 • Μικρός χρόνος και κόστος εκτύπωσης
 • Διαφορετικές τεχνοτροπίες για ειδικές εκδόσεις
 • Χρυσοτυπια – Ασυμοτυπια, Ανάγλυφο
 • Περισσότερα από τέσσερα χρώματα CMYK επιλογές Pantone

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το Δημιουργικό τμήμα της Art Ideas & Printing προσφέρει σχεδιαστικές και επικοινωνιακές λύσεις για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Στελεχώνεται από γραφίστες με μεγάλη εμπειρία στο χώρος της διαφήμισης και του εντύπου. Το τμήμα δημιουργεί με έρευνα και υψηλή αισθητική προϊόντα design πάντα με στόχο το βέλτιστο και καθαρότερο μήνυμα για την εταιρία σας.

Άρρηκτα συνδεδεμένο με το τμήμα παραγωγής και εκτύπωσης αναλαμβάνει και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως την μελέτη σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, κάρτας, φυλλαδίου αφίσας, προϊοντικής επικοινωνίας κτλ. Δημιουργία παντός είδους συνθέσεων και διαφημιστικών μηνυμάτων για εφαρμογές μεγάλων διαστάσεων. Διαχείριση δεδομένων και αρχείων prepress.

Με συνεχή ενημέρωση και πειραματική ματιά όσον αφορά τη σύγχρονη αισθητική και το design προτείνει και επεξεργάζεται τα δεδομένα των ανάγκες του πελάτη και μέσα από την εμπειρία στην ψηφιακή και συμβατική εκτύπωση σχεδιάζει την επικοινωνία ή το μήνυμα πάνω στην εκάστοτε εφαρμογή.

ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ

Το Τμήμα τοποθετήσεων είναι στελεχωμένο από τεχνίτες με γνώση και εξειδίκευση στην τοποθέτηση αλλά και την κατασκευή παντός είδους επιγραφής. Σε ρόλο εμπειρογνώμονα προτείνει και υλοποιεί την καλύτερη από τεχνικής άποψης λύση για της ανάγκες του πελάτη ενώ συγχρόνως είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια και λειτουργικότητα της εκάστοτε εφαρμογής.

Το τμήμα καλύπτει ολόκληρο το φάσμα εργασιών μας από την καταγραφή των διαστάσεων και την αποτίμηση μέχρι την τοποθέτηση σε οποιοδήποτε υλικό και επιφάνεια. Είναι υπεύθυνο για την κατασκευή φωτεινών επιγραφών και ταμπέλας, την επένδυση εσωτερικών χώρων με ψηφιακή εκτύπωση ή ταπετσαρία, την εφαρμογή banner, rollup και διαφημιστικών stands. Την τοποθέτηση των εκθεσιακών περιπτέρων αλλά και για της υπαίθριες επιγραφές και την επένδυση εγκληματικών οχημάτων.

 

General 2 Page 2

 

Πελατολόγιο

Η ART IΔΕΕΣ και ΕΚΤΥΠΩΣΗ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα εκλεκτό πελατολόγιο το οποίο αυξάνεται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς χάρη στην άμεση ανταπόκριση, αλλά κυρίως, χάρη της ποιότητας των υπηρεσιών και των τιμών μας!
 
 

GEO Y&R S.A.

TBWA ATHENS

HELLENIC SEAPLANES

UCCELO

HONDOS CENTER

POLYKEM – KELYFOS S.A

ΑCS COURIER

SEPHORA Stores

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ

OKTABIT A.E

ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο

ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Ο.Τ.Α.Κ. (Ογκολογικό Αθηνών)

Σύλλογος Γονέων με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ

KΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ PIONEER Center

E-CIG / Joytech ηλεκτρονικά τσιγάρα

 
 

Ζαχαροπλαστεία ΦΛΕΪΒΟΡ

Ζαχαροπλαστεία ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ B.A. Creations

AMPOO

MATHLAB

ELECTRONET (Θήβα)

SYKAS Center

SPRINTERS Gym

GOLDEN Gym

SOC Αdvertising

Κινηματογράφοι ΑΤΛΑΝΤΙΣ

Persado S.A.

ΔΟΥΚΑΣ Kομμωτήρια

CHAMP+ GYM

AMUSE Concept Events

LA SUERTE (Λουτράκι)

DEJA VU (The Mall)

MIKE’s IRISH BEER (Γουδί)

0-600 ON OFF Club

OMIKRON web radio

ADVICE ADVERTISING

 
 

ATAK Photo Comm/s

ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ (Γουδί)1o Συστ. ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΠΑΠΑΒΑΡΣΑΜΗ φροντ/ρια

ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

CARBON’S Golden malted Flour

Aφοι ΚΟΚΚΑ (Μεταφορική)

EASY CUT Κομμωτήρια

ASPX.GR Web Services

THE DENTAL OFFICE

PHYSIOMEDICA

ΔΙΤΣΑΚΑ CONTRACT

FDM&Α Law Firm

FOX & WOLF

ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 
 

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΈΝΤΥΠΟ

FLYERS

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΤΙΚΕΤΑ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ

 
 

ROLLUP / STAND

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ & ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ

TSHIRT & ΕΙΔΗ ΈΝΔΥΣΗΣ